Ett rikt liv


Vill du vara hälsosam? Naturligtvis vill du det. Det viktigaste för mig är att vara frisk. Jag har letat ett tag efter produkter utan giftiga ämnen, framförallt i shcampoo och ansiktskrämer. Nu har jag hittat dem!! . Jag ville också hitta en lösning på mina matlådeproblemen jag hade. Ingen tid att förbereda mat, blev mycket hämtmat eller inte äta alls. Efter mitt andra barn var min form ok, men efter det första visste jag att min vikt bara ökade efter att den mest matade var över. NEJ, inget alternativ att gå tillbaka till det igen.

Så jag började äta hälsosam frukost och höll mig vid 7 minuters träningspass och först efter några veckor var magen borta! Inget mirakel, inte över natten - men med minimala ändringar och allt med naturprodukter!

Mitt huvudmål har aldrig varit att bygga mina inkomster på detta. Men efter att ha tittat på presentationen är jag dum att inte hoppa på. 

Jag älskar resultaten, produkterna och min form och det faktum att det är billigare än att köpa mat.

Min sponsor tjänar 300 000kr per månad!  Det är galet... Men det fick mig att tänka om han kan kan jag ... ( och så kan du) Så här är jag påväg att starta upp min egen organisation. Mitt mål är att bygga mitt team och hitta människor som jag, positiva, energiska och målgrupper att bli ekonomiskt oberoende med. 

Är det dig jag letar efter? Jag vill inte att alla ska hoppa på detta. Jag letar bara efter 5 personer som vill bli rika och välmående. Det kommer ta tid att lära sig allt online och du blir inte rik efter en natt. Du måste investera i dig själv och engagera dig 30 minuter om dagen för att studera i början. Sedan kan du sätta dina egna timmar, arbeta när du vill och tjäna så mycket du vill. Bli din egen chef. Detta är inte ett "bli rik över en natt", det här är lärande och coachning och om några månader bygg upp det liv du vill ha, samtidigt som du får ett hälsosammare liv. Självklart så måste man satsa lite för att tjäna, inget är gratis som det heter. Här är det bara dina egna produkter som du köper. Men självklart är det bättre att köpa från dig själv och få poäng än att köpa dina produkter i en vanlig affär. 

Om du menar allvar kan du: Avsluta ditt 9-5 jobb på bara några månader, & om ett år bygga upp din passiva inkomst Fyll i formuläret nedan om du vill gå med i mitt team.

Dett är inte en bindande anmälan. Efter du skickat in din ansökan kommer vi behöva ha ett möte och om du är intresserad så kommer du få en presentation. Efter det kan du avgöra om du är intresserad. 


Intresseanmälan

Har du tid att avsätta 30 -60 min per dag för att lära dig systemet?Hur mycket är du redo att investera i dig själv?
Vad är viktigaste för dig?
 

© Copyright ALEA KARIN